Головна » 2014 » Лютий » 2 » Підводимо підсумки спільної роботи
20:38
Підводимо підсумки спільної роботи

 

16 січня 2014 року в приміщенні Дзержинського МВ ГУМВС України в Донецькій області відбулась спільна нарада між  Дзержинським міським підрозділом Микитівського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції та сектором дільничних інспекторів міліції Дзержинського МВ, щодо підведення підсумків роботи за 2013 рік. Заступник начальника Микитівського МВ КВІ майор вн. служби Карлова О.А. довела присутнім аналіз роботи Дзержинського МП КВІ з галузевими службами Дзержинського МВ ГУМВС України за VI  квартал 2013року. Наголосила  на необхідності правильного оформлення щоквартальних довідок-перевірок за місцем проживання осіб, засуджених до покарань не пов`язаних з позбавленням волі та своєчасного їх надання до відділу КВІ. 

         Також під час зустрічі були обговорені проблемні питання діяльності служб. Відповідно до  ЗУ «Про міліцію», Кримінально-виконавчого кодексу та спільного наказу ДДУПВП та МВС України № 270/1560  проведення індивідуально-профілактичної роботи за місцем проживання осіб, засуджених до альтернативних видів покарань з метою попередження вчинення ними нових злочинів, покладається на працівників органів внутрішніх справ. Одним із основних обов`язків міліції є проведення профілактичної роботи серед осіб, схильних до вчинення злочинів, в тому числі здійснення контролю за засудженим до покарань не пов`язаних з позбавленням волі. Тому, органи внутрішніх справ, у першу чергу, відповідають за недопущення вчинення нових злочнів данною категорією осіб. Щомісяця працівник служби дільничних інспекторів територіального органу внутрішніх справ, на території обслуговування якого проживає особа, звільнена від відбування  покарання з випробуванням повинен перевірити її та у кінці кожного кварталу зобов`язаний подати  до кримінально-виконавчої інспекції довідку про перевірку такої особи за місцем проживання і обов`язково  додати до неї матеріали перевірки. Дільничні інспектори міліції у своїх довідках можуть відображати й інші питання, які на їх думку, можуть  зацікавити кримінально-виконавчу інспекцію.

         Підсумовуючи результати зустрічі, потрібно зазначити, що були визначені основні напрямки покращення спільної діяльності служб в 2014 році з метою недопущення вчинення повторних злочинів та адміністративних правопорушень данною категорією осіб та  їх скорішого виправлення та ресоціалізації.

                                         Ст. інспектор Дзержинського МП КВІ

                                         ст. лейтенант вн.сл. Овсяннікова Є.Ю

                                                                                

Переглядів: 549 | Додав: Наталия | Теги: ГУМВС, дзержинськ, ММ, СДІМ, КВІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: