Головна » 2014 » Січень » 9 » Свято Святого Миколая для підоблікових КВІ м. Дзержинська
15:46
Свято Святого Миколая для підоблікових КВІ м. Дзержинська

 19 грудня ми відсвяткували День Святого Миколая Чюдотворця захисника дітей і мандрівників. В Україні день Святого Миколая здавна був значним і веселим святом, а в багатьох містах і селах того дня припадало храмове свято. Темної зимової ночі з 18 на 19 грудня Святий Миколай сходить із небес до українських малюків, звідки він бачить і знає, як поводяться діти цілий рік. Має він золоті сани з білими золотогривими кіньми, до хати заходить дверми, але часто невидимий, подарунки підкладає завжди під подушку, за винятком хіба тих, які не помістяться. Всі хлопчики і дівчатка отримають дари від Святого. Й лише дуже неслухняні дістануть від Миколая золоту-срібну різку та наказ виправитись до наступного року. 

       На обліку Дзержинського міського підрозділу Микитівського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції перебуває 9 неповнолітніх засуджених, які також з нетерпінням чекають на це свято. З цієї нагод, працівниками відділу КВІ  за їх участю була проведена  розважальна вікторина  на тему «Традиції святкування свята Святого Миколая». Хлопці із щирою зацікавленістю приймали у ній участь: відповідали на питання конкурсу, виказували свою точку зору, дискутували, проявляли творчість та жвавість. Всі  учасники отримали солодкі подарунки.

Проведення вищенаведеного просвітницького заходу мало на меті створення сприятливих умов для організації змістового дозвілля неповнолітніх осіб, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції м. Дзержинська, забезпечення їх духовного розвитку, виховання у них патріотизму, культури і моралі, поваги до духовних традицій українського народу та історії України. Такі заходи допомагають розвитку позитивних особистісних якостей у дітей, схильних до протиправних дій та сприяють закріпленню у них мотивації до законослухняної поведінки.     

                                                               Щиро вітаємо із Святим Миколаєм!
                    Нехай Миколай принесе до Вашої хатини мир і щастя у родину!

                                     Інспекторський склад Дзержинського МП КВІ.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 803 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: